Skip to content

Bijbaan: huishoudelijke hulp in de thuiszorg (6 - 24 uur)

Overijssel, Noord-Brabant en Flevoland, Gelderland, Nederland€ 13,56Huishoudelijke hulp

Functieomschrijving

Wil jij lekker bijverdienen én dankbaar werk doen? Heb jij een hart van goud? Kom dan hulp in het huishouden bieden aan mensen die dit zelf niet (meer) kunnen!


Wat ga je als huishoudelijke hulp doen?

Je gaat het huis van verschillende cliënten schoonmaken. Tussendoor maak je een praatje en kijk je hoe het met hen gaat. Ze zijn altijd blij om je te zien!

Jouw werkdag(en)

Je start om 08:30 uur bij mevrouw Brink. Mevrouw is op leeftijd en minder goed ter been. Mevrouw heeft zelf haar bed al afgehaald en vraagt jou om het bed te verschonen en de was op te hangen. Je helpt haar daarna nog met andere huishoudelijke taken, maakt een praatje en stapt weer op de fiets naar de volgende cliënt.


Meneer Jansen verwacht jou om 12:00 uur. Hij heeft hartproblemen en kan zelf het huishouden niet meer doen. Hij vraagt of je de woonkamer wilt stofzuigen en dweilen. De toilet en badkamer zijn ook toe aan een schoonmaakbeurt. Als je om 14.00 uur weggaat zwaait hij jou uit en is hij blij met zijn schone huis.


De volgende dag ben je vroeg klaar op school. Om 14:30 uur start je bij jouw cliënt. Mevrouw zit in een rolstoel. Ze vraagt of jij de keuken kan opruimen en de badkamer en het toilet wilt poetsen. Jullie drinken samen thee en praten even bij. Na de thee pak je de stofzuiger en hang je nog snel de was op. Om 17.00 uur zit jouw werkdag erop. Bij het weggaan hoor je ‘Bedankt en tot volgende week!’.

Profiel en voorwaarden

Wie ben jij?

  • Je bent zorgzaam en helpt anderen graag!
  • Je werkt hygiënisch en ordelijk
  • Je hebt ervaring met huishoudelijke taken
  • Je bent minimaal 17 jaar
  • Je bent voor minimaal 6 uur per week beschikbaar
  • Je bent wekelijks op dezelfde momenten beschikbaar. Wisselt jouw schoolrooster per 8-12 weken? Dit is geen probleem; geef het tijdig aan ons door.
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je bent in het bezit van een vervoersmiddel (fiets, scooter of auto)


Wie zijn wij?

Thuiszorg met een hart van goud, dat is waar Zilverzorg voor staat. Als thuiszorgorganisatie hebben wij een missie: het verbeteren van de levens- en woonkwaliteit van mensen die behoefte hebben aan hulp. Aandacht voor de cliënt en hoe het écht met hem of haar gaat staat bij ons centraal!

Vaste cliënten
Je wordt bij ons aan vaste cliënten gekoppeld; fijn voor cliënt én fijn voor jou. Zo kunnen jullie een band met elkaar opbouwen en kun jij nét dat stapje extra zetten waar Zilverzorg voor staat. Je komt wekelijks op hetzelfde moment bij een cliënt thuis.


Beloning

In onderstaande afbeelding zie je welk salaris je krijgt en hoe dit is opgebouwd. Ben je 21 jaar of ouder? Dan is het bruto uurloon €12,79.

Per gewerkt uur bouw je vakantiegeld en een eindejaarsuitkering op. In mei krijg je in één keer het bedrag aan vakantiegeld uitgekeerd dat jij gedurende het jaar hebt opgebouwd. Hoewel de naam anders doet vermoeden, betalen we bij Zilverzorg de eindejaarsuitkering maandelijks (naar rato) uit.

Een bijbaan met flexibele werkdagen en tijden

Jij bepaalt bij ons zelf jouw werkdagen en tijden. Zo kun je werk en school goed combineren. Wij werken van maandag tot vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

Werk bij jou in de buurt

Zilverzorg heeft veel cliënten in plaatsen in de provincies Gelderland, Overijssel, Noord Brabant, Flevoland en Noord Limburg. Daardoor kun je bij ons werken in jouw eigen regio. Benieuwd of we ook een bijbaan in jouw woonplaats hebben? Bel of mail ons!

Vaste contactpersoon: zorg voor joú

Heb je vragen over jouw cliënten, de werkzaamheden, of over de planning? Jouw regiomanager staat voor je klaar! Dit is jouw vaste contactpersoon. Sta je een keer voor een dichte deur of in de file? Bel naar kantoor en wij regelen de rest.

Reiskostenvergoeding

Spring je elke dag op de fiets? Dan krijg je van ons € 1,37 netto per werkdag. Pak je de scooter dan krijg je een vergoeding van €2,37 netto. Ga je met de auto? Dan ontvang je een reiskostenvergoeding per kilometer. Voor de eerste 10 gereden kilometers vergoeden wij € 0,21 netto p/km en voor alle kilometers daarboven € 0,31 netto p/km.

Pensioen en CAO

Je wordt opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn. Als medewerker bij Zilverzorg val je onder de CAO VVT.

Enthousiast geworden?
Reageer direct met jouw cv en korte motivatie!

Heb je nog vragen? Neem contact op met Rianne of Nadesjda via 085-4890589. Je kunt ook mailen naar werving@zilverzorg.com.

of