Overslaan naar content

Vakantiewerk: huishoudelijke hulp in de thuiszorg (12 - 28 uur)

Op locatie
  • Overijssel, Noord-Brabant en Flevoland, Gelderland, Nederland
Huishoudelijke hulp

Functieomschrijving

Wil jij in de vakantie lekker bijverdienen én dankbaar werk doen? Heb jij een hart van goud? Kom dan hulp in het huishouden bieden aan mensen die dit zelf niet (meer) kunnen!


Wat ga je als vakantiekracht doen?
Je gaat het huis van verschillende cliënten schoonmaken. Tussendoor maak je een praatje en kijk je hoe het met hen gaat. Ze zijn altijd blij om je te zien!

Jouw werkdag

Je start om 08:30 uur bij mevrouw Brink. Mevrouw is op leeftijd en minder goed ter been. Mevrouw heeft zelf haar bed al afgehaald en vraagt jou om het bed te verschonen en de was op te hangen. Je helpt haar daarna nog met andere huishoudelijke taken, maakt een praatje en stapt weer op de fiets naar de volgende cliënt.


Meneer Jansen verwacht jou om 12:00 uur. Hij heeft hartproblemen en kan zelf het huishouden niet meer doen. Hij vraagt of je de woonkamer wilt stofzuigen en dweilen. De toilet en badkamer zijn ook toe aan een schoonmaakbeurt. Als je weggaat zwaait hij jou uit en is hij blij met zijn schone huis.


Om 14:30 uur kom je aan bij jouw laatste cliënt. Mevrouw zit in een rolstoel. Ze vraagt of jij de keuken kan opruimen en de badkamer en het toilet wilt poetsen. Jullie drinken samen thee en praten even bij. Na de thee pak je de stofzuiger en hang je nog snel de was op. Bij het weggaan hoor je ‘Bedankt en tot volgende week!’.

Profiel en voorwaarden

Wie ben jij?

  • Je bent zorgzaam en helpt anderen graag!
  • Je werkt hygiënisch en ordelijk
  • Je hebt enige ervaring met huishoudelijke taken
  • Je bent minimaal 17 jaar
  • Je bent voor minimaal 12 uur per week beschikbaar gedurende minimaal 3 weken
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je bent in het bezit van een vervoersmiddel (fiets, scooter of auto)


Wie zijn wij?

Thuiszorg met een hart van goud, dat is waar Zilverzorg voor staat. Als thuiszorgorganisatie hebben wij een missie: het verbeteren van de levens- en woonkwaliteit van mensen die behoefte hebben aan hulp. Aandacht voor de cliënt en hoe het écht met hem of haar gaat staat bij ons centraal!


Beloning

In onderstaande afbeelding zie je welk salaris je krijgt en hoe dit is opgebouwd. Dit geldt voor een leeftijd t/m 19 jaar. Ben je 21 jaar of ouder? Dan is het bruto uurloon €13,52 (€17,73 all-in).

Per gewerkt uur bouw je vakantiegeld en een eindejaarsuitkering op. Hoewel de naam anders doet vermoeden, betalen we bij Zilverzorg de eindejaarsuitkering maandelijks (naar rato) uit.

Een vakantiebaan met flexibele werkdagen en tijden

Jij bepaalt bij ons zelf jouw werkdagen en tijden. Zo kun je in de vakantie lekker bijverdienen én zelf ook nog genieten van vrije tijd! Wij werken van maandag tot vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur. Het is voor ons wel belangrijk dat je jouw beschikbaarheid uiterlijk 2 weken voor de betreffende werkweek door kunt geven. Zo help jij ons om de vakantie van onze vaste collega’s zo goed mogelijk op te vangen!

Werk bij jou in de buurt

Zilverzorg heeft veel cliënten in plaatsen in de provincies Gelderland, Overijssel, Noord Brabant, Flevoland en Noord Limburg. Daardoor kun je bij ons werken in jouw eigen regio. Benieuwd of we ook vakantiewerk in jouw woonplaats hebben? Bel of mail ons!


Vaste contactpersoon: zorg voor joú

Heb je vragen over jouw cliënten, de werkzaamheden, of over de planning? Jouw regiomanager staat voor je klaar! Dit is jouw vaste contactpersoon. Sta je een keer voor een dichte deur of in de file? Bel naar kantoor en wij regelen de rest

Reiskostenvergoeding, pensioen en CAO

Spring je elke dag op de fiets? Dan krijg je van ons € 1,37 netto per werkdag. Pak je de scooter dan krijg je een vergoeding van € 2,37 netto. Je wordt opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn. Als medewerker bij Zilverzorg val je onder de CAO VVT.

Enthousiast geworden?
Reageer direct! Wil je meer weten over de functie of heb je andere vragen? Bel Rianne of Nadesjda via 085-4890589. Je kunt hen ook bereiken via werving@zilverzorg.com.

of