Skip to content

Medewerker huishoudelijke hulp m/v

Werk in je eigen regioNederland, Gelderland, Noord-Brabant, Flevoland en LimburgHuishoudelijke hulp

Functieomschrijving

Vacature Medewerker huishoudelijke hulp M/V


Ben jij behulpzaam? Houd jij van het schoonmaken en ondersteunen bij mensen thuis die dit zelf niet meer kunnen? Heb jij een hart van goud?

Als jouw antwoord op alle vragen ja is, dan zoeken wij jou!


Wie zijn wij?

Wij zijn Zilverzorg, een thuiszorgorganisatie met een missie. Onze missie is om samen met onze medewerkers de levens- en woonkwaliteit van mensen die behoefte hebben aan zorg, hulp of gezelligheid te verbeteren. Wij stimuleren onze medewerkers om met plezier naar hun werk te gaan.


Werkgebied

Zilverzorg is werkzaam in de provincies Gelderland ,Noord Brabant, Flevoland en Noord Limburg.


Jouw functie

Je gaat aan de slag als huishoudelijke medewerker. Jouw hoofdtaak is het schoonmaken van de woning. Maar je bent veel meer dan een schoonmaker. Je kijkt hoe het met de cliënt gaat en er is ook tijd voor een praatje. Hou jij van schoonmaken en word jij blij van om mensen te ontzorgen dan is dit de baan voor jou.


Werkdagen en tijden

Jij bepaalt zelf jouw werkdagen en tijden. Wij werken van 08:30 tot 17:00 uur. Het is voor ons wel belangrijk dat jouw beschikbare dagen en tijden elke week hetzelfde zijn. Jij krijgt namelijk vaste cliënten waar jij altijd op hetzelfde moment heen gaat.


Jouw werkdag

Je start om 09.00 uur bij mevrouw Brink. Mevrouw heeft haar bed al afgehaald en vraagt jou om het bed te verschonen en de was op te hangen. Je helpt haar daarna nog met andere huishoudelijke taken, maakt een praatje en stapt weer op de fiets naar de volgende cliënt.

Meneer verwacht jou om 12:00 uur. Hij heeft hartproblemen en kan zelf het huishouden niet meer doen. Hij vraagt of je de woonkamer wilt stofzuigen en dweilen. De toilet en badkamer zijn ook toe aan een schoonmaakbeurt. Als je weggaat zwaait hij jou uit en is hij blij met zijn schone huis.

Om 14.30 uur kom je aan bij jouw laatste cliënt. Mevrouw zit in een rolstoel. Ze vraagt of jij de keuken kan opruimen en de badkamer en het toilet wilt poetsen. Jullie drinken samen thee en praten even bij. Na de thee pak je de stofzuiger en hang je nog snel de was op. Bij het weggaan hoor je ‘Bedankt en tot volgende week!’


Vast contactpersoon

Heb je gedurende jouw werkdag vragen over jouw cliënten, over de planning of sta je voor een dichte deur. Dit hoef je niet zelf op te lossen. Jouw regiomanager staat voor je klaar.


Beloning

Bruto uurloon vanaf €11,89 per uur. Daarnaast spaar je! In de maand mei ontvang je jouw vakantiegeld en in de maand november een eindejaarsuitkering. Dit zijn nog eens leuke extra’s.


Reiskostenvergoeding

Spring je elke dag op de fiets dan krijg je van ons € 1,20 per dag. Pak je de scooter dan krijg je een vergoeding van €2,07. Ga je met de auto dan ontvang je een reiskostenvergoeding per kilometer.


Pensioen

Je wordt opgenomen in ons pensioenfonds Zorg en Welzijn.


Vereisten


Jouw profiel:


  • Ervaring in een gelijke functie.
  • Opleiding: zorghulp niveau 1 / basisopleiding schoonmaak inclusief diploma of vergelijkbare ervaring en/of opleiding.
  • Je hebt een stabiele en zelfstandige persoonlijkheid: integer en klantgericht. Je werkt hygiënisch en ordelijk.
  • Je hebt ervaring met huishoudelijke taken en ouderenzorg in de thuissituatie.
  • Je bent inzetbaar in de hierboven genoemde regio’s.
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en beschikt over goede omgangsvormen.
  • Je houdt van je werk en hebt aandacht voor de cliënten.
  • Als medewerker huishoudelijke hulp ontvang je een salaris conform de CAO VVT.
  • Ervaring met dementerenden is een pré.