Overslaan naar content

Medewerker huishoudelijke hulp

Op locatie
  • Overijssel, Noord-Brabant, Flevoland, Gelderland, Nederland
Huishoudelijke hulp

Functieomschrijving

Heb jij een hart van goud en wil je graag huishoudelijke hulp bieden aan mensen die dit zelf niet (meer) kunnen? Dan zoeken wij jou!


Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als huishoudelijk medewerker. Jouw hoofdtaak is het schoonmaken van de woning van onze cliënten. Stofzuigen, dweilen, strijken of het zemen van de ramen… jij draait er jouw hand niet voor om! Daarnaast ben je bij Zilverzorg méér dan een schoonmaker: je kijkt hoe het met de cliënt gaat en er is ook tijd voor een praatje. Gaat het een keer minder goed met de cliënt? Dan meld je dit binnen onze organisatie. Met jouw oplettend oog kun je het verschil maken!


Jouw werkdag

Je start om 09:00 uur bij mevrouw Brink. Mevrouw is al op leeftijd en minder goed ter been. Mevrouw heeft zelf haar bed al afgehaald en vraagt jou om het bed te verschonen en de was op te hangen. Je helpt haar daarna nog met andere huishoudelijke taken, maakt een praatje en stapt weer op de fiets naar de volgende cliënt.


Meneer Jansen verwacht jou om 12:00 uur. Hij heeft hartproblemen en kan zelf het huishouden niet meer doen. Hij vraagt of je de woonkamer wilt stofzuigen en dweilen. De toilet en badkamer zijn ook toe aan een schoonmaakbeurt. Als je weggaat zwaait hij jou uit en is hij blij met zijn schone huis.


Om 14:30 uur kom je aan bij jouw laatste cliënt. Mevrouw zit in een rolstoel. Ze vraagt of jij de keuken kan opruimen en de badkamer en het toilet wilt poetsen. Jullie drinken samen thee en praten even bij. Na de thee pak je de stofzuiger en hang je nog snel de was op. Bij het weggaan hoor je ‘Bedankt en tot volgende week!Profiel en voorwaarden

Wie ben jij?

  • Je bent zorgzaam en klantgericht
  • Je werkt hygiënisch en ordelijk
  • Je hebt ervaring met huishoudelijke taken
  • Ervaring met huishoudelijke hulp bij ouderen thuis is een pré
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je bent in het bezit van een vervoersmiddel (fiets, scooter of auto)


Wie zijn wij?

Thuiszorg met een hart van goud, dat is waar Zilverzorg voor staat. Als thuiszorgorganisatie hebben wij een missie: het verbeteren van de levens- en woonkwaliteit van mensen die behoefte hebben aan hulp. Of je nu bij ons werkt als huishoudelijke hulp of als persoonlijk begeleider, aandacht voor de cliënt en hoe het écht met hem of haar gaat staat centraal!

Vaste cliënten
Je wordt bij ons aan vaste cliënten gekoppeld; fijn voor cliënt én fijn voor jou. Zo kunnen jullie een band met elkaar opbouwen en kun jij nét dat stapje extra zetten waar Zilverzorg voor staat.

Vaste contactpersoon: zorg voor joú

Heb je vragen over jouw cliënten, de werkzaamheden, of over de planning? Jouw regiomanager staat voor je klaar! Dit is jouw vaste contactpersoon. Sta je een keer voor een dichte deur of in de file? Bel naar kantoor en wij regelen de rest.


Werkdagen en tijden

Jij bepaalt zelf jouw werkdagen en tijden. Zo kun je werk en privé goed combineren. Wij werken van maandag tot vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur. Het is voor ons wel belangrijk dat jouw beschikbare dagen en tijden elke week hetzelfde zijn, omdat je altijd op hetzelfde moment naar jouw vaste cliënten gaat.

Werkgebied

Zilverzorg is werkzaam in de provincies Gelderland, Noord Brabant, Flevoland en Noord Limburg. 


Beloning
In onderstaande afbeelding zie je welk salaris je krijgt en hoe dit is opgebouwd. Dit geldt voor een leeftijd van 21 jaar of ouder. Heb je veel relevante werkervaring? Dan is een hoger bruto salaris bespreekbaar. Ben je jonger dan 21 jaar? Dan is het bruto uurloon €12,79 tot €13,04. 

Per gewerkt uur bouw je vakantiegeld en een eindejaarsuitkering op. In mei krijg je in één keer het bedrag aan vakantiegeld uitgekeerd dat jij gedurende het jaar hebt opgebouwd. Hoewel de naam anders doet vermoeden, betalen we bij Zilverzorg de eindejaarsuitkering maandelijks (naar rato) uit.

Pensioen, CAO en reiskostenvergoeding

Je wordt opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn. Als medewerker bij Zilverzorg val je onder de CAO VVT. Conform deze CAO ontvang je een reiskostenvergoeding.


Enthousiast geworden?
Reageer direct! Wil je meer weten over de functie of heb je andere vragen? Bel Rianne of Nadesjda via 085-4890589. Je kunt hen ook bereiken via werving@zilverzorg.com

of