Skip to content

HR medewerker in de zorg (24 uur)

Arnhem, Gelderland, Nederland€ 2.700 - € 3.300 per maandKantoor

Functieomschrijving

Ben jij graag het eerste aanspreekpunt voor collega’s, vind je een rol als HR-adviseur leuk en spreekt bezig zijn met verzuimbeleid je aan? Denk je daarnaast graag mee met (nieuwe) HR-projecten en wil jij werken in een organisatie met maatschappelijke impact? Word dan Human Resources medewerker bij Zilverzorg!


Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Je start om 08.30 uur op ons kantoor in Arnhem. Onder het genot van een kopje koffie begin je met het bijwerken van de mailbox. Je verwerkt de verlofaanvragen, beantwoordt de vraag van een collega over haar laatste loonstrook en je belt een nieuwe collega op om extra te helpen bij het instellen van de Zilverzorg systemen. Ook verwerk je de post die er ligt van het UWV.

Om 11.00 uur heb je een belafspraak staan met de bedrijfsarts om alle verzuimcasussen door te spreken. De belangrijkste zaken bespreek je met de direct leidinggevenden van de medewerkers waar het om gaat. Als HR medewerker heb jij een coördinerende rol in de uitvoering van ons verzuim- en arbobeleid!

Rond 13.00 uur is het tijd voor pauze. Het is lekker weer, dus samen met een paar collega’s maak je een wandeling door het altijd gezellige Spijkerkwartier.

Bij terugkomst op kantoor heb je een kort overleg met jouw HR-collega over de nieuwe ideeën die je hebt om de huidige HR-processen te verbeteren. Tussendoor komt er een collega bij je bureau om te overleggen over een zwangerschap. Door de korte lijntjes weet iedereen elkaar gelukkig makkelijk te vinden. Later op de middag heb je een tijdsblok gereserveerd om verder te werken aan de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E), die je samen met je collega hebt opgezet. Nog een half uurtje de laatste mailtjes eruit en dan is het alweer 17.00 uur en zit je werkdag erop!

Profiel en voorwaarden

Wie ben jij?

 • Je hebt al werkervaring binnen Human Resources. Het is een pré als je ervaring in de zorgsector hebt.
 • Je hebt een HBO of WO-opleiding gevolgd, bij voorkeur in de richting van HR, of je hebt aantoonbaar relevante werkervaring op minimaal HBO-niveau.
 • Je hebt kennis van trends en ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving binnen HR (CAO VVT) of je vindt het leuk om je hierin te verdiepen.
 • Je hebt affiniteit met verzuimbegeleiding, de wet verbetering poortwachter, de Arbowetgeving en met het maken van een RI&E.
 • Je bent beschikbaar voor 24 uur per week, waarvan de vrijdag je vaste werkdag wordt.
 • Je woont in (de directe omgeving van) Arnhem.
 • Je bent proactief, flexibel en stressbestendig. Je pakt zaken zelfstandig op en je komt het best tot je recht in een dynamische werkomgeving.


Wie zijn wij?

Thuiszorg met een hart van goud, dat is waar Zilverzorg voor staat. Als thuiszorgorganisatie hebben wij een missie: het verbeteren van de levens- en woonkwaliteit van mensen die behoefte hebben aan hulp. Dit doen wij door het bieden van huishoudelijke ondersteuning en ambulante begeleiding. Sinds 2016 zijn wij als thuiszorgorganisatie actief in de regio Gelderland, Overijssel, Flevoland, Noord-Brabant en Limburg. We hebben een grote club met enthousiaste collega’s die van hun vak houden en aandacht voor de cliënt hoog in het vaandel hebben staan.


Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie voor 24 uur per week, binnen onze mooie en groeiende organisatie
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2700,- en € 3300,- o.b.v. een 36-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, waaronder een eindejaarsuitkering en reiskostenregeling
 • Een pensioenregeling bij Zorg & Welzijn
 • Een laptop en mobiele telefoon voor jouw werkzaamheden
 • Een jaarcontract met de mogelijkheid tot een vaste overeenkomst
 • Werken in een jong en gedreven team
 • Gezellige kantoorborrels en activiteiten
 • Werkdagen in overleg (m.u.v. de vrijdag, dit wordt jouw vaste werkdag)


Enthousiast geworden?

Wij ontvangen jouw CV en motivatie graag via onderstaande button. Wil je meer weten over de functie of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Rianne of Nadesjda via 085-4890589 of werving@zilverzorg.com.

of